Cu toţii ştim că româncele sunt recunoscute drept cele mai frumoase femei din lume... cu uşurinţă fură inimile domnilor bogaţi şi, când îşi pun în cap, ajung chiar şi soţiile lor. Nu aceeaşi soartă a avut  si o tânără domnişoară de la noi, care a devenit iubita renumitului milionar american de origine română, Dan Bilzerian. Când a cerut însă exclusivitate, a obţinut o... despărţire. Care i-a adus însă o grămadă de beneficii: bani, faimă e şi... o nouă iubire.

Dan Bilzerian şi-a câştigat repede faima prin banii săi, dar şi prin petrecerile monstruoase pe care le dă. Iar la una dintre ele a luat parte şi Andreea Cristina. Aşa au devenit iubiţi, iar pentru tânăra româncă, viaţa s-a schimbat atunci complet. Filmată, fotografiată, vânată de paparazzi şi din ce în ce mai urmărită pe Instagram, Andreea a devenit renumită în lumea mondenă.

Articolul continua dupa recomandari

Viaţa alături de Bilzerian nu este însă tocmai uşoară, la câte graţii îşi fac veacul prin casele şi yachturile milionarului. Aşa că Andreea a pus piciorul în prag, dar s-a ales cu o... despărţire care a făcut valuri. Şi, când oamenii vorbesc, creşte cota. Aşa s-a întâmplat și în cazul ei. Din iubita milionarului a devenit un fenomen pe internet.

Peste 1.000.000 de urmăritori pe Instagram

Andreea s-a stabilit în Las Vegas, iar acum trăieşte o viaţă de prinţesă, de această dată pe banii ei. Datorită fotografiilor super-sexy pe care le postează, a ajuns să aibă peste un million de urmăritori pe Instagram. A apărut şi în reviste importante şi a ajuns mare influencer.

Și, cum o femeie atât de frumoasă nu poate rămâne mult timp singură, Andreea a cunoscut iar dragostea, alături de un fotbalist american. A uitat petrecerile nebune şi viaţa tumultoasă și s-a așezat la casa ei.

"Eu şi Brian ne-am cunoscut pe Twitter. Ştiu, fără întâlniri pe Twitter. Amândoi ne-am dat seama imediat că ne plăcem unul pe altul, pentru că ajunsesem să ne cunoaştem atât de bine în tot timpul asta în care ne-am scris şi am vorbit pe Facetime" - Andreea Cristina

Cei doi s-au căsătorit, iar pe degetul Andreei străluceşte acum un impresionant inel cu diamant.