Marele câştigător al Premiilor Billboard din acest an este rapperul canadian Drake. El a primit 12 trofee la gala care a avut loc miercuri seară, în Las Vegas. Este un record în istoria evenimentului industriei muzicale. La aceeaşi gală, Mariah Carey a fost recompensată cu premiul Icon Award. A cântat pe scenă cele mai cunoscute melodii ale sale. Madonna a atras toate privirile. Artista e într-o formă de excepţie la cei 60 de ani. 

Recompensat cu 12 premii doar la gala de miercuri seară, Drake a reuşit să strângă de-a lungul carierei 27 de trofee Billboard.

Articolul continua dupa recomandari

Cardi B a obţinut şase Premii Billboard

A devenit, astfel, cel mai premiat artist din istoria galei de la Las Vegas, după ce a zdrobit nume din industria muzicală, precum Cardi B, Ariana Grande şi Post Malone. 

Drake, artist: Vreau doar să îi mulţumesc mamei mele pentru efortul ei neobosit în viaţa mea, pentru că a câştiga orice premiu aici este un lucru incredibil, însă a primi acest premiu este incredibil şi ireal 

O favorită a galei a fost şi cântăreaţa rap Cardi B care a fost răsplătită cu şase premii, inclusiv pentru cântecul Girls Like You realizat în colaborare cu trupa Maroon 5. 

Trofeul pentru cea mai bună artistă feminină i-a revenit Arianei Grande, declarată câştigătoare şi la categoria ''Billboard Chart Achievement''.

Madonna a încântat publicul cu prestaţia ei de la gala Premiilor Billboard

O supriză a fost şi trupa sud-coreeană  BTS care a devenit prima formaţie K-pop care a câştigat premiul  ''Top Duo/Group''

Alături de Maluma, Madonna a făcut spectacol la gala premiilor Billboard. Regina muzicii pop a interpretat noua piesă Medellin, realizată în colaborare cu artistul columbian. 

Pe scena de la Billboard Awards a urcat şi Mariah Carey, care a fost răsplătită cu premiul Icon Award.