Buzdu şi Morar, împreună cu restul echipei, au început sezonul de emisie cu numărul 11 cu veşti extraordinare şi promit să vă facă dimineţile vesele şi anul acesta.

Umorul, aprecierea faţă de ascultători şi dorinţa de a-i ajuta pe cei în nevoie i-au ţinut pe Buzdu şi Morar în fruntea alegerilor publicului bucureştean, în ultimii 10 ani.

Articolul continua dupa recomandari

În sezonul zece, Radio ZU s-a bucurat de aproape 1.900.000 de ascultători zilnic, în toată ţara.

Mihai Morar: Nu mai judec radioul după numere. 11 ani, un singur radio lider nu s-a mai întâmplat niciodată, dar contează mult mai mult stările, faptele pe care le facem cu ascultătorii noştri. Ce se întâmplă în Oraşul Faptelor Bune şi să poţi în 48 de ore să strângi 1.400.000 de lei pentru două fetiţe. Şi să vezi că, din deznădejde, ochii părinţilor transmit dintr-odată speranţă, peste noapte, astea sunt lucrurile care contează!

Prin Oraşul Faptelor Bune, 200 de oameni cu probleme au fost aduşi mai aproape de cei care au posibilitatea să-i ajute, iar campania de suflet a echipei ZU va continua şi anul acesta.

Daniel Buzdugan: În primul rând, noi ne simţim bine între noi şi asta transmitem şi celorlalţi. Facem radio, dar în afară de emisiune avem şi o misiune, Radio ZU are misiunea de a ajuta oamenii!

În fiecare dimineaţă, între orele 07.00 şi 10.00, alături de matinalii ZU va fi şi în acest sezon îndrăgita asistentă Ema, iar Popescu şi Flick revin cu cele mai tari glume şi provocări. Echipa ZU mulţumeşte celor care se trezesc alături de ei.

Daniel Buzdugan: Să rămână în continuare şi să rămână oameni!

Mihai Morar: Le simţim vibraţia. E ca la un concert, dacă un artist cântă în faţa unei săli goale, nu are farmec. Noi nu-i vedem, dar îi simţim!