Bat din nou clopotele de nuntă în familia regală britanică! Prinţesa Eugenie se căsătoreşte la castelul Windsor. Tot acolo a avut loc şi nunta prinţului Harry. În vârstă de 28 de ani, mireasa este fiica prinţului Andrew, al treilea copil al Reginei Elisabeta a II-a.

La 5 luni de la nunta lui Harry cu Meghan Markle, Prinţesa Eugenie a ales tot capela Saint George pentru cununia cu alesul său, Jack Brooksbank.

Articolul continua dupa recomandari

A noua în linia de succesiune la tronul Marii Britanii, ea va fi condusă la altar de tatăl său, prinţul Andrew. Tot el va găzdui apoi recepţia oficială dată în onoarea mirilor. Eugenie şi Jack vor avea nu unul, ci două torturi de nuntă.

Cuplul regal a ales un tort red velvet şi unul de ciocolată. Vor avea două arome total diferite, ceea ce este încântător. Şi respectă o tematică de toamnă. Nuanţele sunt roşu-ruginiu şi portocaliu, iar savoarea, la fel, trimite cu gândul la toamnă.

Toată familia regală va participa la eveniment. Prinţii George şi Charlotte vor fi cavaler şi domnişoară de onoare.

Prinţul Harry şi Meghan Markle vor fi prezenţi doar la cununia religioasă, pentru că în weekend urmează să plece într-un turneu de două săptămâni. Prima lor destinaţie va fi Australia.

Sunt şanse mari ca George Clooney şi soţia lui să participe şi ei la această nuntă. Mirele este partener de afaceri cu actorul şi se zvoneşte chiar că tequila produsă de firma lui Clooney le va fi servită invitaţilor.

După exemplul lui Harry, mirii au invitat şi 1.200 de oameni de rând. Eugenie şi Jack sunt împreună de 7 ani. Ei s-au cunoscut în Elveţia, la schi.