A doua nuntă regală a anului în Marea Britanie. Prinţesa Eugenie de York s-a căsătorit la castelul Windsor. Tot acolo a avut loc şi nunta prinţului Harry. În vârstă de 28 de ani, mireasa este fiica prinţului Andrew, al treilea copil al Reginei Elisabeta a doua. 

Mireasa a ajuns la Capela Saint George la 13 fix. Însoţită de tatăl său, ducele de York, Eugenie a radiat de fericire. Sute de oameni s-au aşteptat-o în faţa capelei în ciuda vremii deloc prietenoase.

Articolul continua dupa recomandari

Vântul puternic le-a dat peste cap planurile mirilor şi mai ales invitaţilor. Gătite la patru ace, invitatele au fost nevoite. şi nu o dată, să alerge să îşi recupereze pălăriile luate pe sus de rafalele de vânt. Unei invitate, vântul i-a ridicat chiar rochia lăsându-i la vedere lenjeria intimă.

La 5 luni distanţă de propria ei nuntă, Meghan Markle a ales o ţinută bleumarin semnată Givenchy pentru prima nuntă regală la care participă în calitate de Ducesă. Kate, însă, a ales un roz-fucsia. Sosită, potrivit protocolului, ultima, Regina Elisabeta a venit însoţită de prinţul Phillip.

Mirii s-au cunoscut la schi, în Elveția

Eugenie şi alesul său sunt împreună de 7 ani. Îndrăgostită lulea de cel care-i va deveni soţ, Prinţesa Eugenie le-a povestit jurnaliştilor britanici cum şi-a cunoscut alesul la schi în Elveţia.

Primul gând care mi-a venit în minte a fost "ce pălărie caraghioasă are". Apoi m-am întrebat cine este iar el a venit la mine să facem cunoştinţă şi eu aveam deja fluturi în stomac şi eram emoţionată. Cred că am şi sunat-o pe mama mea în seara aceea şi i-am spus că am întâlnit un bărbat, a spus Eugenie.

A noua în linia de succesiune la tronul Marii Britanii, ea va fi condusă la altar de tatăl său, prinţul Andrew. Tot el va găzdui apoi recepţia oficială dată în onoarea mirilor. Eugenie şi Jack vor avea nu unul, ci două torturi de nuntă.