Dacă pentru unele vedete miile de ore petrecute în lumina reflectoarelor, presiunea mediatică, stresul pot face să îmbătrânească înainte de vreme, ei bine, pentru altele pare că tocmai acesta este secretul tinereţii fără bătrâneţe. Naomi Campbell, Claudia Schiffer sau Jennifer Lopez sunt câteva dintre starurile care acum, la vârsta de 50 de ani, arată chiar mai bine decât atunci când au devenit cunoscute. Şi, cu siguranţă au un secret pentru imaginea impecabilă pe care o menţin cu succes.

Naomi Campbell împlineşte frumoasa vârstă de 50 de ani, anul acesta. Şi arată fabulos în continuare. Este unul dintre cele mai cunoscute modele din toate timpurile, un simbol al podiumurilor de modă. A debutat la 15 ani. De-a lungul anilor, Naomi a trăit şi vremuri mai puţin fericite. A fost dependentă de droguri şi alcool, însă după programele de reabilitare, acum frumoasa mulatră spune că este alergică la stupefiante. Pentru a se menţine în formă, Naomi nu se atinge de zahăr, bea multă apă şi respectă cu sfinţenie antrenamentele din sala de fitness.

Articolul continua dupa recomandari

J. Lo petrece ore bune zilnic în sala de forţă. Împărtăşeşte constant imagini de la antrenamentele la care de cele mai multe ori merge însoţită de logodnicul ei, Alex Rodriguez. Sigur, şi gena o ajută foarte mult, însă fără câteva trucuri, recunoaşte că nu ar fi reuşit să arate la vârsta de 50 de ani mai bine decât multe adolescente. Nu consumă cafeină, nici alcool şi respectă un program de somn bine pus la punct şi o alimentaţie sănătoasă.

De un trup perfect la 50 de ani se bucură şi superba Claudia Schiffer. A primit titulatura de "femme fatale" încă de la primele apariţii pe podium, în urmă cu mai bine de 30 de ani. Arată perfect fără niciun strop de machiaj, susţine că nu are nicio operaţie estetică şi că tocmai acesta este secretul său. Evită machiajul zilnic, nu consumă alcool şi nici nu fumează. De asemenea, are grijă să mănânce cât mai puţin şi, bineînţeles, sportul face parte din tabieturile sale zilnice.

Un alt sex-simbol de peste ocean care deţine secretul tinereţii lipsite de bătrâneţe este Sofia Vergara. Fotomodel şi actriţă de origine americano-columbiană, Sofia a fost declarată în 2012 cea mai dorită femeie din lume. Nu este deloc de mirare, dată fiind senzualitatea pe care o emană cu fiecare apariţie. Unul din secretele frumuseţii care a propulsat-o pe podiumuri dar şi în numeroase producţii TV este faptul că petrece mult timp în saloanele de înfrumuseţare, în sala de fitness şi are extrem de mare grijă la alimentaţie.