Afro-americană, divorţată şi "înverşunat de independentă", Meghan Markle este dovada vie că visele din copilărie pot deveni realitate. 26 de ani au trecut de când copilul Meghan se juca de-a regina cu prietenii în curtea casei, pentru ca, acum să devină soţia celui de-al şaselea în linia succesiunii la Coroana Britanică. Frumoasa actriţă, de 36 de ani, a cunoscut celebritatea peste ocean, după rolul avocatei sexy din serialul "Suits".

26 de ani au trecut de la petrecerea la care micuţa Meghan Markle le ordona supuşilor ei, în calitate de regină, să pregătească meniul pentru oaspeţii din toată lumea. Jocul de atunci a devenit acum realitate!

Articolul continua dupa recomandari

Rachel Meghan Markle s-a născut pe 4 august 1982, în Los Angeles. A crescut într-o familie modestă, cu un tată alb şi o mamă de culoare. A simţit discriminarea încă din primii ani de şcoală, dar şi mai târziu în carieră. 

Tocmai de aceea, succesul a venit greu. Ca să-şi poată plăti chiria a făcut invitaţii de nuntă, a fost chiar şi asitentă tv la un joc de bingo.

În filme joacă din 2005, dar faima i-a adus-o rolul lui Rachel Zane, din celebrul serial american cu avocaţi, Suits. 

În noiembrie, la data logodnei, Meghan a anunţat că renunţă la actorie, pentru a se concentra asupra îndatoririlor regale. 

Meghan a fost la fel de hotărâtă şi cu ţeluri mari şi înainte să-l cunoască pe prinţul Harry. 
Calculată şi "înverşunat de independentă" militează încă din copilărie pentru drepturile femeilor.

MEGHAN MARKLE:
Femeie au nevoie de un loc la masa discuţiilor. Au nevoie de o invitaţie să se aşeze la masă. Şi în unele cazuri, unde acest lucru nu este posibil, ştiţi ceva, atunci ele trebuie să-şi creeze propria masă.

Pe Harry, şi el la fel de implicat în acţiuni umanitare, l-a cunoscut la o întâlnire pe nevăzute, pusă la cale de o cunoştinţă comună. Era iulie 2016, la trei ani după ce Meghan a pus capăt unei căsnicii cu un producător de la Hollywood. Din actriţă în cetatea filmului a ajuns superstar în Regat. 

Faima i-a arătat însă şi reversul medaliei. Meghan Markle începe să revoluţioneze istoria Casei Regale Britanice, dar intră sub tirul tabloidelor. Prinţul Harry a combătut controversele într-o declaraţie fără precedent:

"Meghan Markle a fost supusă unui val de abuzuri şi hărţuiri, imagini menite să-i distrugă reputaţia, editoriale într-un ton rasist"

Scandalurile din presă n-au împiedicat-o pe regină să-şi dea consimţământul. Şi mai mult decât atât. Meghan a cucerit-o pe suverană. Dacă aleasa lui William, Kate, a trebuit să aştepte nunta ca să apară alături de regina Elisabeta, aşa cum cere protocolul, Meghan şi-a făcut prima apariţie publică alături de întreaga Familie Regală, la slujba de Crăciun. 

Meghan Markle este deja un fashion icon. Fiecare apariţie a ei impresionează prin rafinament şi eleganţă.

MEGHAN MARKLE:

Cele cinci piese vestimentare esenţiale pe care orice femeie ar trebui să le aibă în dulap sunt o pereche de pantaloni negri pană, pe care eu îi ador, un pulover de cashmir, o fustă creion, o pereche de jeanşi perfecţi şi ar mai fi o rochiţă neagră, dar să fie una sexi, care să te facă să te simţi foarte bine când o îmbraci.