Leonardo diCaprio și noua sa iubită, actrița și modelul Camila Morrone au fost văzuți împreună în Los Angeles. Cei doi au fost surprinși de paparazzi într-o îmbrățișare tandră.

Leonardo diCaprio și iubita sa au fost la Angelini Osteria, un restaurant cu specific italian din Los Angeles. Au stat în compania unor prieteni, iar la plecare, au fost fotografiați de paparazzi.

Articolul continua dupa recomandari

DiCaprio și Camila Morrone s-au îmbrățișat în fața localului. Idila celor doi a ieșit la iveală luna trecută, însă tabloidele americane spun că ar fi împreună din decembrie anul trecut.

Vezi 5 imagini în Galerie

În vârstă de 43 de ani, Leonardo DiCaprio e unul dintre cei mai vânați burlaci de la Hollywood. Noua sa cucerire are doar 20 de ani. Camila Morrone e originară din Argentina și e fotomodel. De asemenea, tânăra e și actriță, care a jucat până acum în trei filme, între care și Death Wish, cu Bruce Willis.

Camila Morrone e iubita lui Leonardo DiCaprio din decembrie 2017Vezi 5 imagini în Galerie

Camilla Morone e originară din ArgentinaVezi 5 imagini în Galerie

Leonardo DiCaprio la o gală, în 2018Vezi 5 imagini în Galerie

DiCaprio și iubita sa cu 23 de ani mai tânără au fost văzuți pentru prima dată în public împreună la petrecerea de ziua starului tv american Ellen DeGeneres.