Relațiile dintre vedetele de la Hollywood au fost dintotdeauna indelung comentate, iar despartirile si mai mult! Aparitia lui Lady Gaga fara logodnicul sau la gala premiilor Grammy a dat nastere zvonurilor ca povestea ei de dragoste cu Christian Carino a luat sfarsit.

Imediat dupa aparitia peliculei "A Star is Born", fanii s-au grabit sa o cupleze şi în viaţa reală pe Lady Gaga cu partenerul sau din film, Bradley Cooper. Chiar daca amandoi au sau. aveau o relatie stabila la momentul respectiv. Ultima aparitie a artistei pe covorul rosu nu a facut decat sa intareasca zvonurile.

Articolul continua dupa recomandari

Artista a venit neinsotita, in timp ce Bradley Cooper a fost absent de la gală. 

Un prieten apropiat cuplului a dezvaluit presei de peste ocean ca Gaga a rupt logodna cu Christian Carino. Iar apropierea tot mai evidenta dintre ea si Bradley Cooper ar putea fi motivul.

Cei doi au sustinut in repetate randuri ca sunt doar prieteni insa chimia extrem de evidenta dintre ei pe scena, atat in film, cât si intr-un concert al lui Lady Gaga in Los Angeles pare sa spuna altceva.

Parerile fanilor celor doi artisti sunt impartite. Pe de o parte, multi spun ca formeaza un cuplu perfect, pe de alta parte, altii spun ca Bradley nu ar parasi-o vreodata pe frumoasa Irina Shayk, cu care are o fetita pe nume Lea.