Celebră, foarte apreciată în lumea filmului, mamă model şi desemnată de revista People cea mai frumoasă femeie a acestui an. Vorbim de Jennifer Garner! Nu doar frumuseţea fizică i-a adus acest titlu, ci şi numeroasele proiecte de succes în care este implicată actriţa. Pe lângă jobul de pe platourile de filmare, este şi antreprenoare dar şi activistă pentru drepturile copiilor. Artista a fost oaspetele celebrei Ellen De Generes.

Invitată în emisiunea lui Ellen Degeneres, vizibil extrem de emoţionată, Jennifer Garner a mărturisit că este onorată de titlul primit şi că a ţinut totul secret până acum.

Articolul continua dupa recomandari

Actriţa a mai spus că este măgulită de titlul de cea mai frumoasă femeie a anului 2019, mai ales că: 

Jennifer Garner: Am avut impresia că veţi râde. Ştiţi la ce mă refer. Cred că o aştetaţi pe Kaia Gerber şi am apărut eu! Îmi vine să o o iau la fugă. Este ridicol!

Şi pentru că odată ajunsă în faţa lui Ellen, nicio vedetă nu scapă de a mărturisi picanterii, nici Garner nu putea fi scutită de asta. Ocazia perfectă să pună punct zvonurilor că ar fi însărcinată. 

În ciuda divorţului cu cântec prin care a trecut cu Ben Affleck, a problemelor cu alcoolul cu care actorul încă se luptă iar ea îi este alături necondiţionat, Jennifer pare să se bucure de viaţă mai mult ca oricând. Şi arată extraordinar. Nu degeaba a primit titlul pentru care este extrem de recunoscătoare.

Jennifer Garner: Sunt cu adevărat onorată. Un gest foarte frumos din partea celor de la revista People să gândească dincolo de bariere!

Pe lângă actorie, Jennifer se mai ocupă de compania de hrană organică pentru copii pe care a fondat-o şi este ambasador al organizaţiei "Salvaţi copiii". Numărul People dedicat frumuseţii va apărea pe data de 6 mai.