După 2 zile de interogatorii şi săptămâni întregi de filaj, anchetatorii nu au niciun dubiu. Suspecţii arestaţi luni într-un oraş din sudul Franţei au fost implicaţi, direct sau indirect, în jaful asupra lui Kim Kardashian. Nomazi, cu antecendente penale, ar fi în majoritate români, susţine presa belgiană.

Jurnaliştii belgieni citează surse din poliţia locală, puternic implicată în anchetă. Hoţii, spun belgienii, ar fi încercat să vândă bijuteriile vedetei în districtul diamantelor din Anvers, chiar în zilele ce au urmat jafului. O captură imposibil de trecut cu vederea mai ales că printre bunurile furate se numără un inel unicat, cu un diamant uriaş de 20 de carate.

Articolul continua dupa recomandari

Şoferul lui Kim, un bărbat de 64 de ani, este unul dintre personajele aflate în centrul anchetei. S-ar fi ocupat de recrutarea oamenilor şi le-a oferit informaţii esenţiale. Există însă şi voci care mizează pe o înscenare.

Atacul asupra lui Kim Kardashian a avut loc în plină Săptămână a Modei, în noaptea de 2 spre 3 octombrie, la Paris. Era 2 dimineaţa când mai mulţi bărbaţi mascaţi, îmbrăcaţi în poliţişti au încuiat-o pe vedeta americană în baie şi i-au furat bijuterii în valoare de 10 milioane de dolari.