Vine cu veşti. Multe veşti, căci 2020 a început cum nu se poate mai bine pentru el. Începutul de an îl găseşte pe Liviu Vârciu cu multe proiecte în derulare.

Vă enumerăm două dintre cele mai importante: va fi la cârma unei noi emisiuni şi se pregăteşte să lanseze un film în care nu doar joacă, ci îl şi produce.

Articolul continua dupa recomandari

Liviu Vârciu: Piesa Ochii tăi nu trebuia să fie pe album, noi am dat 9 piese la Bucureşti şi ni le au refuzat, au zis băi, dacă nu sunt 10, nu vă luăm albumul. Am făcut o tâmpenie: piesa Ochii tăi în două ore şi e piesa care şi acum unde merg se cântă.

La finalul anilor 90, primul album al formaţiei L.A., Femeia, a bătut toate recordurile de vânzări de până atunci pe piaţa românească. Peste jumătate de milion de oameni au cumpărat discul.

Reporter: Când erai mic ce ai răspuns la întreabare ce o să te faci când o să fii mare?

Liviu Vârciu: ​ Actor!! N-am vrut să fiu într-o trupă, să cânt, cu toate că m-au forţat de mic să învăţ nişte instrumente foarte folositoare, cum ar fi cornul, ştiu să cânt la corn. Am luat locul 1 pe ţară la acordeon când aveam opt ani.

Dar s-a reîntors la visul din copilărie. După destrămarea trupei L.A. Liviu Vârciu a fost singurul care a rămas în lumea showbiz-ului. Şi a decis să îşi testeze abilităţile de actor, în prima telenovelă românească. Secretul Mariei, în 2005.

Liviu Vârciu: Ştiu ce înseamnă emoţia de pe scena teatrului, ştiu ce înseamnă emoţia de la film, ştiu ce înseamnă să fii om. 

Iar de atunci, a tot apărut la televizor. În emisiuni de divertisment.

Acum se pregăteşte pentru următoarea provocare din cariera lui. Vrea să îi ajute pe cei. fără prea mult noroc în dragoste să-şi găsească jumătatea. Va fi la cârma emisiunii de dating Rămân cu tine, difuzată în curând la Antena 1.