Interpreta de rap Iggy Azalea a anunţat, pe Instagram, că s-a despărțit de jucătorul profesionist de baschet Nick Young, punând capăt unei relaţii care dura de aproape trei ani.

''Din păcate chiar dacă îl iubesc pe Nick și am tot încercat să refac încrederea mea în el, a devenit evident în ultimele săptămâni că nu sunt capabilă de acest lucru. Îi doresc cu adevărat lui Nick mult succes. Nu este ușor să te desparți de persoana cu care ți-ai făcut planuri să îți petreci viitorul, însă viitorul poate fi rescris, iar al meu astăzi este o pagină goală'', a postat pe contul său de Instagram interpreta australiană în vârstă de 26 de ani.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 1 imagini în Galerie

La rândul său, baschetbalistul Nick Young, 31 de ani, a postat pe contul său de Twitter mesajul — ''Singur'', prin care transmite că nu mai este implicat în relația cu cea cu care s-a logodit în iunie 2015.

Vezi 1 imagini în Galerie

Potrivit portalului TMZ, la începutul acestui an a apărut în mediul online o înregistrare, realizată de unul din colegii lui Young de la echipa Los Angeles Lakers, în care baschetbalistul povestește că a cunoscut o tânără de 19 ani într-un bar. Filmarea respectivă a fost vizionată și de Iggy Azalea.

Vezi 1 imagini în Galerie

Ulterior, baschetbalistul Nick Young s-a confesat colegilor lui de echipă că face tot posibilul să îi arate logodnicei sale cât de mult o iubește. Cei doi formau un cuplu din 2013.