Berbecii au planuri mari de viitor şi pentru asta vor avea şi sprijinul familiei.

Romantismul îi împinge astăzi pe Tauri să facă lucruri aparent nebuneşti pentru persoana iubită. Aceştia îşi vor arăta iubirea prin gesturi surprinzătoare.

Articolul continua dupa recomandari

Gemenii vor fi adevăraţi negociatori astăzi, iar acest lucru este pe placul şefilor.

Astăzi, mai mult ca oricând, imaginaţia îi ajută pe nativii Rac să îşi tranforme visele în realitate. Dacă îşi vor asculta instinctul totul va fi bine.

Leii se vor confrunta cu o problemă încă de la primele ore ale zilei, iar soluţia salvatoare vine chiar de la un prieten.

Fecioarele vor începe weekendul cu o veste extrem de bună. Acest lucru le va ajuta foarte mult din punct de vedere moral.

Balanţele nu au stare deloc. Au chef să iasă în oraş, să urce pe munte sau să alerge în parc. Indiferent ce vor alege, distracţia este garantată!

Nici Scorpionii nu vor duce lipsă de energie, aşa că ziua va fi plină de activităţi pe care nu le-au mai facut.

În schimb, Săgetătorii vor fi ceva mai retraşi astăzi şi îi vor lăsa pe alţii să iasă în evidenţă.

Situaţia financiară a Capricornilor s-a îmbunătăţit, aşa că în acest weekend nu există o răsplată mai bună decât un sfârşit de săptămână departe de zgomotul oraşului.

Nativi Vărsători! Astăzi prezenţa voastră face bine unor persone care nu sunt în cele mai bune toane. Atitudinea voastra este menită să le aducă tuturor un zâmbet pe buze.

Peştii vor avea parte de o zi exact pe placul lor. Vor petrece mult timp cu familia şi cu prietenii.