Săptîmâna începe cu veşti bune la capitolul dragoste pentru o zodie, însă şi cu ceva probleme urgente pe plan financiar pentru unii nativi. Atenţie la tensiuni, unele semne zodiacale nu trebuie sub nicio formă să-şi neglijeze sănătatea!

Articolul continua dupa recomandari

Vărsătorii ar face bine să se odihnească şi să se gândească serios la relaţiile şi situaţiile în care sunt implicaţi. Sănătatea şi segmentul profesional sunt vulnerabile.
****
Peştii sunt înconjuraţi de prieteni, dar şi de admiratori. Totuşi, există posibilitatea să se simtă incomod alături de persoanele întâlnite.
****
Berbecii oscilează între a participa la evenimente cu multă lume şi a sta acasă, alături de cei dragi. Orice ar alege, se vor simţi la fel de bine.
****
Astăzi Taurii pot rezolva probleme financiare. Este bine să-şi asigure cheltuielile personale şi apoi să ofere sprijin material.
****
Gemenii sunt binedispuşi şi atrag cu uşurinţă simpatia celor din jur. Până la lăsarea serii vor reuşi să îşi facă nişte prieteni noi.
****
Racii vor fi nevoiţi să bea cafea după cafea pentru a putea face faţă zilei de luni. Şi-au cam făcut de cap aseară şi acum se resimt din cauza oboselii.
****
Leii vor fi numai un zâmbet toată ziua. Un proiect la care au muncit pe brânci în ultima vreme se încheie aşa cum sperau.
****
Fecioarele trebuie să facă o alegere dificilă. Ca să nu regrete mai apoi ar fi bine să ceară sfatul persoanei iubite.
****
Ideal ar fi ca Balanţele să se odihnească şi să lase grijile deoparte. O carte sau o plimbare cu o persoană dragă le-ar putea reda zâmbetul.
****
Scorpionii ar putea pleca astăzi într-o călătorie, dar nu o fac să se relaxeze. Au de rezolvat nişte probleme urgente.
****
În sfârşit, Săgetătorii au noroc în dragoste. După încercări rămase fără rezultat, astăzi e ziua în care totul pare să meargă spre deznodământul pe care şi-l doreau de multă vreme.
****
Iar Capricornii se simt copleşiţi de responsabilităţile din plan emoţional. De aceea, astăzi vor fi cam irascibili şi fără chef de vorbă.