Nativii din zodia Berbec vor avea un început de săptămână cu peripeţii. Important este să nu se pierdă cu firea şi vor trece cu bine peste obstacolele ivite.

Taurii au gânduri mari astăzi. Se vor implica în proiecte importante şi îşi vor da toată silinţa să iasă totul ca la carte.

Articolul continua dupa recomandari

Gemenii vor avea parte de ceva tensiuni în plan profesional, în schimb în plan afectiv totul va merge ca pe roate.

Racii au avut parte de un eşec în dragoste, iar astăzi se decid să o ia de la capăt. Au din nou poftă de viaţă şi reuşesc să facă din înfrângere un nou izvor de energie.

Prima zi a săptămânii îi găseşte pe Nativii din zodia Leu plini de energie şi capabili să obţina tot ceea ce îşi doresc.

Fecioarele vor fi zâmbitoare şi cu mare chef de vorbă. Pe seara vor primi o veste mult aşteptată.

Balanţele permit trecutului să vină cu amintiri şi vor fi măcinaţi de o pasiune greu de stăpânit. Indicat ar fi sa lase trecutul în urma şi să se bucure de prezent!

Scorpionii sunt pe placul tuturor. Datorită tonusului maxim vor reuşi să rezolve toate problemele de serviciu. În plus, îi vor ajuta şi pe cei din jur.

Săgetătorii vor avea o zi excelentă la serviciu. Nici în plan sentimental  NU stau rău, se previzionează ceva surprize.

Capricornii au o zi încărcată. Însă NU se vor da în lături de la nimic, îşi vor face datoria, şi vor avea multe succese.

Vărsătorii se simt obosiţi şi din acest motiv NU prea le arde de muncă. Pentru a NU avea parte de ceva sancţiuni, ar fi indicat să se pună pe treabă.

Iar Peştii sunt într-o formă excelentă. Au şi de ce, astrele le sunt favorabile la mai toate capitolele.