O regulă nescrisă spune că în spatele fiecărui fotbalist stă o femeie frumoasă. Mulţi dintre jucătorii de fotbal sunt recunoscuţi pentru talentul pe care îl au, dar şi datorită iubitelor.

Floris Costinea, o frumoasa blonda de doar 20 de ani, se pare ca i-a pus inima pe jar fostului jucator de la Dinamo, in prezent la FC Brugge, Dorin Rotariu. Cei doi traiesc o frumoasa poveste de iubire in Belgia, de mai bine de un an de zile.

Articolul continua dupa recomandari

Floris este mereu alaturi de iubitul ei, dar nici el nu se lasa mai prejos si o surpride cu fiecare ocazie.

Daca ne uitam mai atent pe profilul de Instagram al blondei observam cu ochiul liber ca Dorin este un romantic incurabil, iar buchetele imense de flori si cadourile scumpe sunt nelipsite din fotografii. 

Pe locul doi in clasament este Shakira, iubita fundasului spaniol Gerard Pique inca din anul 2010. Cei doi isi sarbatoresc in aceeasi zi de nastere ziua. Shakira este cu 10 ani mai mare decat celebrul fotbalist dar diferenta de varsta nu este vizibila. Au doi copii impreuna - Milan si Sasha.

Georgiana Rodriguez iubita lui Cristiano Ronaldo are doar 23 de ani si este din Spania. Bruneta l-a intalnit pe starul lui Real Madrid intr-un magazin de haine, in Madrid, acolo unde Georgiana lucra in 2016.

Cei doi formeaza cel mai mediatizat cuplu al momentului, iar tanara ii va aduce pe lume cel de-al patrulea copil fotbalistului. 

Antonella Roccuzzo a trecut la statutul de sotie, dupa 16 ani de relatie cu starul Barcelonei, Lionel Messi.

Cei doi sunt impreuna din copilarie,cand Messi nu era un fotbalist celebru.Jucatorul Barcelonei se poate considera un barbat implinit: are o cariera de vis si o sotie frumoasa.