Regina nopţilor albe din Ibiza a venit în România. Fosta soţie a lui David Guetta a făcut show în Bucureşti, cu dansul care-i poartă numele. La 52 de ani, Cathy Guetta ne-a demonstrat că pofta de distracţie nu are vârstă. Dar recunoaşte că dincolo de strălucirea petrecerilor exclusiviste, a vărsat lacrimi luni în şir, după divorţul dezastruos de cel mai cunoscut DJ al lumii, căruia i-a dăruit şi doi copii.

Ea e femeia care are forţa să electrizeze zeci de mii de oameni, regina showurilor din Ibiza - şi-un nume care umple stadioane. Aflată pentru prima oară în România, Cathy Guetta s-a acomodat din primele minute.

Articolul continua dupa recomandari

Fosta soţie a lui David Guetta, show într-un club de lux din Bucureşti

La 52 de ani, are mai multă energie ca oricând. A scris o carte, are un parfum care îi poartă numele, o linie de pantofi şi un restaurant de lux în Ibiza. Iar atunci când nu se ocupă de afaceri, este mamă. Acasă o aşteaptă doi copii, o fată şi-un băiat. 

Dar visul pe care îl trăieşte astăzi s-a transformat pentru o perioadă în coşmar. Divorţul de faimosul David Guetta, după o căsnicie de un sfert de secol, încă îi aduce lacrimi în ochi.

 Artistul a ales alt drum, alături de o tânără cu 27 de ani mai mică decât el. Dar Cathy a reuşit să se ridice din propria cenuşă. 

Însă divorţul nu a fost singura lovitură pe care a primit-o.

Cathy Guetta, artistă: Mama mi-a dat totul şi mă gândesc la ea pentru că a murit în urmă cu câteva luni şi a fost al doilea dezastru al meu. Pentru mine, pentru copii mei trebuie să fiu puternică. Plâng puţin pentru că vorbesc despre mama mea, dar mă bucur că am avut-o în viaţa mea şi mi-a oferit totul

Aseară, Cathy Guetta a făcut spectacol într-un club de lux din Bucureşti, acolo unde sute de persoane au petrecut pentru o noapte ca în Ibiza.