Cunoscut pentru faptul că îşi face singur cascadoriile, actorul a vorbit despre provocarea pe care a reprezentat-o noua peliculă a faimoasei francize.

Interpretat de Tom Cruise, personajul Ethan Hunt şi echipa sa pornesc într-o cursă contracronometru, după o misiune eşuată. La un moment dat, filmările au fost întrerupte pentru că Tom Cruise şi-a rupt glezna în timpul unei cascadorii efectuate pe o clădire din Londra. 

Articolul continua dupa recomandari

TOM CRUISE, actor
Am mers imediat la recuperare timp de 10 ore pe zi, uneori 12 ore, şapte zile pe săptămână, pentru că în şase luni trebuia să mă întorc la filmări. 12 săptămâni mai târziu trebuia să alerg din nou, însă doctorii nu erau siguri că pot face asta în următoarele nouă luni, cu atât mai puţin într-un timp atât de scurt. Aşa că mi-am zis: "În regulă, trebuie să rezolv această problemă rapid."

Chiar dacă uneori cascadoriile îl pun în dificultate, actorul mărturiseşte că nu are de gând să se retragă după şase filme ale seriei Misiune Imposibilă. 

TOM CRUISE, actor
Nu ştiu. Vom vedea cu trecerea timpului. Eu voi continua să joc şi nu sunt gata să port această conversaţie. 

Filmul "Mission: Impossible - Fallout" va avea putea fi vizionat şi în cinematografele din România începând cu 3 august.