Filme 2018. Se încheie o lună cu filme care au spart boxoffice-urile, care au strâns încasări record la sălile de cinema. Luna mai vine cu o nouă serie de premiere, iar Deadpool 2 cu Ryan Reynolds se numără printre cele mai aşteptate filme ale anului.

Avengers: Infinity War conduce boxoffice-ul mondial cu acel pumn de oţel - the Infinity Gauntlet, pe care fanii Marvel îl ştiu încă de pe vreme primelor benzi desenate cu persoanjele preferate. În timp ce aventura cu supereroi are parte de un succesul mai mult sau mai puțin aşteptat, iubitorii de film vor avea o mulțime de alte opțiuni pe lista filme 2018 din care să aleagă atunci când merg la cinema.

Articolul continua dupa recomandari

Cu paşi siguri începem luna mai cu altă serie de premiere. Printre acestea sunt şi cele mai vizionate francize de la cinema, luând în calcul că ne mai desparte puţin timp de marea reîntâlnirea cu Ryan Reynolds din Deadpool 2 și cu Alden Ehrenreich jucându-l pe celebrul Han Solo din A Star Wars Story, anunţă Esquire.

Filme 2018. Deadpool 2

Premiera în România: 18 mai 2018

Cel de-al patrulea erou Marvel, interpretat de Ryan Reynolds, se intoarce pe marile ecrane într-o aventură şi mai nebună, într-un film care-l are ca regizorul care a înscris un succes recent cu filmul la fel de exploziv Atomic Blonde, David Leitch.

Filme 2018. Solo: A Star Wars Story 

Premiera în România: 25 mai 2018

În cea mai nouă aventură a francizei Star Wars/ Războiul Stelelor aflăm totul despre rădăcinile lui Han Solo, inclusiv cum s-a întâlnit cu Chewbacca și Lando Calrissian. Distribuţia nu mai e o surpriză, iar publicul îi va revedea pe marile ecrane cu Alden Ehrenreich, Woody Harrelson, Emilia Clarke, Donald Glover și Thandie Newton.

Filme 2018. Overboard/ Amnezie cu surprize

Premiera în România: 11 mai 2018

Anna Faris, în rolul lui Kate, este o mamă singură cu 3 copii care îşi duce cu greu traiul de zi cu zi. Totul se schimbă atunci când femeia reuşeşte să-şi convingă șeful amnezic, Eugenio Derbez - în rolul unui cuceritor egoist şi fără pereche, ce face parte din cea mai bogată familie din Mexic, că este soțul ei.