A sosit cea mai frumoasă parte a săptămânii. Nu ştiţi unde să mergeţi în acest weekend? Nu e nicio problemă. Avem noi grijă să vă oferim câteva variante pentru toate gusturile. Spectacole, concerte, dar şi ateliere delicioase de ciocolată! Ce alegeţi?

O idee inedită prin care puteţi îmbina utilul cu plăcutul este să participaţi la Târgul Share & Wear care va avea loc în weekend. Evenimentul, aflat la a doua ediţie, este dedicat garderobelor cărora li se dă şansa de a fi purtate de altcineva. 

Articolul continua dupa recomandari

Iubitorii de artă au ocazia să petreacă o zi alături de nenumăraţi artişti cunoscuţi, în cadrul brunch-ului cultural care va avea loc sâmbăata în cafeneaua din cadrul Muzeului National De Artă Contemporană din Casa Poporului, din capitală. 

Daca vreţi să ascultaţi piese de exceptie care să vă introducă într.o atmosferă boemă, Opera Naţională din Bucureşti vă aşteaptă sâmbătă seara cu spectacolul La Traviata de Giussepe Verdi. 

Şi pentru iubitorii de muzică pop, Florin Ristei vă pregăteşte pentru sâmbata seara un concert live despre care promite că va fi pur şi simplu memorabil.

Cei mici sunt aşteptati la Atelierul de Ciocolată. Copiii vor putea sa modeleze ciocolata în toate fornele dorite. Vă asigurăm că vor fi numai un zambet.