Prezentatoare Observator TV Octavia Geamănu a impărtășit, astazi, cu fanii de pe pagina de Facebook, emoțiile pe care le trăiește cu ocazia deschiderii, la Sala Coloanelor ARCUB, a expoziției de pictură care îl are drept protagonist pe soțul ei, Marian Ionescu, liderul trupei Directia 5.

Expozitia de pictură "Hipnotic by Marian Ionescu" a fost deschisă astăzi, la Sala Coloanelor ARCUB, iar Octavia a transmis LIVE, pe Facebook, imagini de la vernisaj.

Articolul continua dupa recomandari

Vedeta Antena 1 a scris si un mesaj pe Facebook: "Primul vernisaj la care particip e al sotului. De azi pana pe 13 august, la Sala Coloanelor, ARCUB, va invit sa vedeti cateva dintre lucrarile lui❤️ @marianionescu".

La eveniment au participat colegii de trupă ai lui Marian Ionescu, dar si alte vedete din muzica romanească.

"Este o atmosferă foarte veselă, colorată aici. Veniti si voi sa vedeti ce a creat Marian. El si-a expus sufletul in fata voastră si trebuia să-l vedeti", a declarat solistul Cristi Enache.

Expozitia va fi deschisă in perioada 12 Iulie - 13 August, in intervalul orar 12:00-20:00 la Sala Coloanelor ARCUB.

Compozitorul şi muzicianul Marian Ionescu şi-a făcut intrarea în scenă, ca artist plastic, la cea mai mare expoziție anuală din România, ArtSafari, care a avut loc in iunie.

Tablourile sale sunt rezultatul a cinci ani de pasiune, inspiraţie, experimente artistice şi multă muncă. 

Picturile abstracte se identifică - după cum o spune chiar autorul- cu melodiile Direcţiei 5. "Te aștept în parc", "Just the Way You Are", "Romantic flowers from Indonesia" ori "Hello" sunt titluri de picturi din galeria lui Marian. Iar una dintre picturi poarta titlul noului său album: Happy Days.