Emma Watson a fost una dintre cele trei personaje principale ale primului film "Harry Potter". Alături de Daniel Radcliffe şi Rupert Grint a crescut pe platourile de filmare şi s-a transformat dintr-o copilă adorabilă într-o tânără fermecătoare, cu o carieră de succes. Mâine, 15 aprilie, Emma împlineşte 29 de ani. 

Emma i-a dat viaţă lui Hermione Granger, tânăra extrem de inteligentă, venită dintr-o familie extrem de săracă. Era doar o fetiţă când a dat primele probe pentru rolul din Harry Potter şi Piatra Filozofală, lansat în 2001. La 9 ani, prestaţia ei a adus popularitate şi un succes extraordinar. 

Articolul continua dupa recomandari

Au continuat încă 8 apariţii în seria Harry Potter, iar Emma s-a bucurat de încasări de peste 14 milioane de dolari, precum şi premii şi nominalizări la diferite festivaluri. 

Vezi 3 imagini în Galerie

Primul film în care a fost distribuită după seria Harry Potter a fost "O săptămână cu Marilyn", unde a jucat rolul lui Lucy. A primit premiul publicului pentru prestaţia ei din pelicula "The perks of being a wallflower" din 2012. Cinci ani mai târziu a primit rol în musicalul "Beauty and the Beast", unde a fost nominalizată la titlul de cea mai bună actriţă. 

Vezi 3 imagini în Galerie

Emma Watson a avut numeroase apariții pe covorul roșu și a rămas în atenția presei. În 2014, a fost desemnată drept cea mai stilată personalitate britanică, în cadrul British Fashion Awards. 

Pe data de 15 aprilie 2019, Emma Watson împlineşte 29 de ani.