Elena Gheorghe şi-a luat fanii prin surprindere, cu un anunţ emoţionant. Artista este însărcinată în şase luni, dar a ţinut totul secret până acum. Va deveni mamă pentru a doua oară în această vară. Elena mai are un fiu de patru ani, care este nerăbdător să-şi cunoască frăţiorul sau surioara. Cântăreaţa s-a fotografiat alături de el, cu burtica de gravidă la vedere.

Elena Gheorghe este în culmea fericirii. A primit şi ea cel mai frumos cadou. Şi l-a împărţit cu fanii ei. Artista va fi din nou mamă şi a dat vestea pe Facebook, acolo unde a publicat prima poză cu burtica de gravidă, sărutată tandru de fiul ei. "Împart cu voi, parte din inima mea, bucuria acestui moment. E cea mai frumoasă veste, mi-e greu să vă spun în cuvinte, de aceea vă dedic, în premieră această fotografie: Nicholas, eu şi...burtica."

Articolul continua dupa recomandari

Imediat ce a spus tuturor că va mai avea un copil, au început să curgă felicitările. Elena le-a vorbit fanilor ei într-un live pe facebook.

Cântăreaţa s-a hotărât însă destul de târziu să facă anunţul. Ar fi deja în luna a şasea, deşi sarcina nu este chiar aşa de vizibilă. Elena a devenit mamă pentru prima dată acum 4 ani. Artista nu a dezvăluit încă dacă îi va dărui fiului ei un frăţior sau o surioară.