Schimbarea este cuvântul care o caracterizează cel mai bine. Şi-a schimbat mai întâi destinul. Şi a devenit cântăreaţă, deşi visa să devină vânzătoare. Apoi, şi-a schimbat silueta: a slăbit 40 de kilograme, cu ajutorul unei operaţii. Astăzi, cântăreaţa Feli Donose îşi schimbă şi lookul. Şi se transformă într-o faimoasă prinţesă.

Aşa arată o Khaleesi modernă. În varianta românească, Mama Dragonilor are gadgeturi şi... e pusă pe şotii. Ea este Feli Donose şi nu se teme de provocări. Aşa că astăzi a intrat în pielea celebrei prinţese din Urzeala Tronurilor. 

Articolul continua dupa recomandari

La 30 de ani, Feli şi-a păstrat spiritul de copil. Faima nu a schimbat-o. Deşi are milioane de fani, nu uită de unde a plecat. 

Ulterior, şi-a dat seama că imaginea contează în lumea din care ea a ales să facă parte. A slăbit 40 de kilograme cu ajutorul operaţiei de micşorare a stomacului şi nu se fereşte să recunoască asta. 

Feli îşi compune singură piesele. Acum, se pregăteşte să lanseze primul album din carieră, inspirat din propria ei viaţă.