Un număr senzațional va fi prezentat de „Edward Omul Foarfecă” de România pe scena „iUmor” duminică, de la ora 20:30, în cea de a treia ediție a emisiunii.

Hairstylistul din Iași care vrea să-i dea pe spate pe Delia, Cheloo și Bendeac vine chiar cu propriul model, un manechin sub formă de maimuță, cu tot cu perucă. „Este o tunsoare foarte grea și vreau să vă spun că pot să execut și așa ceva”, își va explica el numărul. De la acest concurent, Bendeac va afla că barba lui este celebră în Iași, unde modelul este cel mai cerut în salonul respectiv, de către clienți. Acest concurent va da dovadă de un talent extraordinar și umor desăvârșit, care îl vor face mai ales pe Bendeac să se uite cu gura căscată la spectacolul din fața lui și la final să spună „Extraordinar!”. „Un număr de senzație!”, îl va completa Delia.

Articolul continua dupa recomandari

E adevărat că din discursurile de jurizare nu a lipsit nici expresia „miluiește-ne pe noi”, dar acesta este doar un mic amănunt despre spectacolul complex care va acapara duminică scena ”iUmor”, de la 20:30, la Antena 1.