După ce ani de zile s-a luptat cu greutatea prea mare, Adele a reuşit ceea ce mulţi credeau că nu va putea face! A slăbit nu mai puţin de 40 de kilograme, în mai puţin de un an. Pentru asta, a avut nevoie de foarte multă voinţă şi la fel de multă disciplină. Mai ales că nu doar dieta a ajutat-o să slăbească masiv. Sportul a contribuit la fel de mult.

Adele a surprins pe toată lumea cu apariţia ei de la petrecerea Premiilor Oscar. Ea a purtat o rochie cu imprimeuri de leopard care îi scotea în evidenţă noua siluetă. Artista a slăbit peste 40 de kilograme în mai puţin de un an. Însă vedeta a făcut eforturi pentru a arăta aşa. Adele a ţinut o dietă fulger în care a băut o mulţime de smoothie-uri, dar nu a exclus ciocolata din alimentaţie. De altfel, încă din 2015, cântăreaţa şi-a schimbat stilul de viaţă pentru a-şi proteja vocea. Dar asta nu a reuşit să o ajute să scadă în greutate.

Articolul continua dupa recomandari

Dar, după ce ani de zile s-a luptat cu kilogramele, acum este de nerecunoscut. Dieta ţinută de Adele se numeşte Sirtfood şi aparţine unor nutriţionişti din Marea Britanie. Regimul este bazat, în principal, pe vegetale care ajută metabolismul. Nu sunt excluse ciocolata şi vinul roşu, însă doar în cantităţi mici. Fructe precum mere sau mure şi smoothie-uri din acestea sunt incluse în alimentaţie. În primele trei zile ale dietei, Adele nu a avut voie să consume mai mult de o mie de calorii în 24 de ore. La fel de important este că, pe lângă regimul alimentar riguros, cântăreaţa a făcut şi sport.

Vedeta are acum un stil de viaţă echilibrat. Adele a împlinit de curând 31 de ani.