Săptămâna Modei de la Milano este un adevărat reper pentru toţi iubitorii fashionului! Este un eveniment la care participă designeri celebri din toată lumea, care folosesc cele mai valoroase modele care să le pună în evidenţă creaţiile.

Bineînţeles, nu lipsesc nici vedetele, pe care le puteţi vedea în primul rând, în faţa podiumurilor. Una peste alta, colecţiile de toamnă-iarnă prezentate la Milano au surprins pe toată lumea, inclusiv pe critici.

Articolul continua dupa recomandari

Colecţia Moschino a depăşit toate aşteptările. Chiar dacă casa de modă este italiană, ţinutele au avut un aer de Belle Epoque. Rochiile în stil franţuzesc, însă mini, dar şi coafurile modelelor au atras toate privirile.

Ţinuta cheie a prezentării a fost rochia în formă de tort. Printre modelele celebre care au defilat pe catwalk a fost şi americanca Bella Hadid. 

Şi casa de modă Fendi şi-a prezentat aseară colecţia pentru toamna-iarna anului 2020. Femeile casnice din anii '50 au fost un model de inspiraţie pentru designerii brandului. Ţinutele au avut tăieturi drepte, iar trench-urile au ţinut locul rochiilor.

Modelele au defilat direct printre oameni. Fundalul roz pal a fost în contrast cu detaliile hainelor. La eveniment au fost prezente mai multe vedete care au rămas uimite de show.

Săptămâna Modei de la Milano se va încheia luni. Case mari de modă precum Giorgio Armani, Versace, Hugo Boss sunt aşteptate să-şi prezinte colecţiile în zilele următoare, dar şi să dea trendurile în materie de fashion.