Oricât de mult ne-ar plăcea o celebritate, atunci când încercăm să ne informăm despre vedeta preferată pe Internet, ne expunem la riscuri nebănuite! O spun reprezentanţii unei companii de software care a realizat un clasament al celor mai periculoase celebrităţi din mediul online. Iar cap de afiş este Alexis Bledel, actriţa din serialul Gilmore Girls.

Cu ochii albaştri de cleştar şi un chip angelic, Alexis Bledel a fost idolul a milioane de adolescente din toată lumea, datorită rolului din Gilmore Girls. Mai târziu, a surprins prin prestaţia din The Handmaid's Tale. Însă conştienţi de numărul mare de fani, au fost şi hackerii care le-au întins acestora o serie de capcane. Din acest motiv, un software antivirus a desemnat-o drept cea mai periculoasă celebritate.

Articolul continua dupa recomandari

Pe locul doi în clasament, este simpaticul prezentator britanic James Corden, care a devenit celebru pentru segmentul Carpool Karaoke. Următoarea poziţie este ocupată de Sansa Stark, mai exact de actriţa care o interpretează şi anume Sophie Turner. În clasament se regăsesc nume cunoscute precum starul artelor marţiale Jackie Chan, moderatorul american Jimmy Fallon şi cântăreaţa rap Nicki Minaj.

Anul trecut, actriţa Ruby Rose era fruntaşă în clasament. Prin publicarea acestor clasamente, programul antivirus vrea să tragă un semn de alarmă asupra linkurilor suspecte şi pericolelor din mediul online.