Cel mai popular produs cosmetic de pe YouTube în 2017 costă doar 21 de lei,  ceci de celebrități, bloggeri și make-up artiști fiind fani declarați.

Potrivit Daily Mirror, cel mai popular produs cosmetic de pe YouTube în 2017 a fost anticearcănul Collection Lasting Perfection Concealer, care în Marea Britanie costă 4.19 lire sterline.

Articolul continua dupa recomandari

Anticearcănul (concealer în limba engleză) este un produs lichid ce conține particule iluminatoare, de culoare apropiată fondului de ten folosit pentru a ascunde anumite imperfecțiuni sau umbre de pe ten.

Lasting Perfection Concealer este disponibil în doar 4 nuanțe: Fair, Light, Medium și Deep și, în ciuda prețului extrem de redus, succesul său a fost răsunător printre make-up artiști, bloggeri, vloggeri, dar și celebritățile din lumea modei și filmului. 

Lasting Perfection Concealer

Printre vloggeri celebri care sunt fani declarați ai acestui produs se numără Zoella, Pixiwoo și Tanya Burr.

Vlogger Zoella

Foto: Zoella

Potrivit sursei citate, în Marea Britanie se vând zece astfel de produse în fiecare minut.

Potrivit My Market Insight, YouTube a fost cea mai mare platformă pentru publicitatea la produsele cosmetice, iar anticearcănul Lasting Perfection Concealer a ocupat primul loc, cu peste 1 milion de like-uri.