Ştim cu toţii că astrele joacă un rol important asupra personalităţii, a caracterului şi comportamentului nostru. Ne pot guverna trăsăturile pozitive, dar sunt responsabile şi de cele mai puţin plăcute, unele fiind chiar defecte majore. 

Invidia este una din trăsăturile negative, pe care, să fim serioşi, o simţit cu toţii la un moment dat. Important este să nu lăsăm asta să ne acopere sentimentele pozitive şi să încercăm pe cât posibil să depăşim astfel de gânduri la adresa altor persoane. 

Articolul continua dupa recomandari

Sunt însă unii oameni pe care invidia poate pune stăpânire şi greu şi-o pot ascunde în viaţa de zi cu zi. Este cazul femeii Balanţă! Nativa acestui semn nu poate accepta ideea că alte persoane pot fi cu un pas în faţa ei, că sunt mai fericite ori au motive de bucurie bine întemeiate. 

Femeia născută în zodiac Balanţă nu suportă să vadă că altcineva o duce mai bine decât ea şi întotdeauna va vedea situaţiile de acest gen ca pe nişte competiţii. Deşi crapă de ciudă, nu va lăsa să se vadă şi va încerca să pară calmă şi liniştită. Dar când nu o vede nimeni, sentimentul de inferioritate o face să se tăvălească pe jos în plânsete.