Casa de modă Christian Dior şi-a prezentat cea mai recentă colecţie la Maroc. Îmbrăcate în piese inspirate din portul tradiţional al ţării, modelele au defilat printre sute de lumânări plutitoare. Celebrităţi precum actriţa Lupita Nyong'o au admirat colecţia din primul rând.

Tradiţii şi mister, pe asta a mizat casa de modă Christian Dior pentru colecţia Cruise inspirată din culturile ţărilor africane şi din portul tradiţional.

Articolul continua dupa recomandari

Casa de Modă Dior, prima prezentare în Maroc

Este pentru prima oară când casa de modă Dior îşi prezintă o colecţie în Maroc. O bună parte din materialele folosite pentru confecţionarea pieselor vestimentare au fost fabricate în Coasta de Fildeş.  

Maria Grazia Chiuri, designer: Pentru această colecţie, am decis să colaborez cu mai mulţi artişti şi cu diferite asociaţii care promovează conceptul de artă meşteşugărească

Într-o atmosferă magică, modelele au defilat printre sute de lumânări plutitoare care au luminat grădinile Palatului El Badi.

Rochiile vaporoase şi fustele lungi cu motive imprimate au dominat podiumul.

Colecţia Casei de Modă Dior, scoasă la vânzare abia anul viitor

Ţinutele au fost accesorizate cu eşarfe purtate pe cap şi coliere din perle la baza gâtului.

Modelele au avut părul coafat lejer, iar machiajul a fost unul natural. 

Doritoarele vor mai avea de aşteptat până când vor putea îmbrăca piesele vestimentare prezentate pe podium. Colecţia va fi scoasă la vânzare anul viitor.