Actrita Elizabeth Hurley a recurs la o modalitate inedită de a-i încuraja pe britanici să iasă la vot. Partizană a ieșirii Marii Britanii din Uniunea Europeană, celebra actriță a postat o poză mai mult decât sexy, îndemnându-i pe britanici să voteze. 

BREXIT 2016. Aceasta a apelat la rețelele de socializare pentru a-și face auzit și văzut mesajul mai mult decât grăitor: o fotografie în care apare aproape cum a venit pe lume. Singurul "inconvenient" este perna cu drapelul britanic, care îi acoperă părțile intime. 

Articolul continua dupa recomandari

BREXIT 2016. Alături de imagine, vedeta a postat și un mesaj prin care își exprima susținerea pentru ieșirea britanicilor din UE și îi încuraja pe toți să voteze: „Indiferent care este opțiunea voastră, faceți-o!”. 

Vezi 1 imagini în Galerie

BREXIT 2016. O parte dintre cei care au reacționat la gestul actriței consideră că era suficient să apăra doar ea în fotografie, fără niciun alt "accesoriu", pentru a-i convinge să voteze, în timp ce alți internauți foarte critici au spus că actrița trebuia neapărat să se dezbrace, pentru a putea rezolva ceva.  

BREXIT 2016. Hurley a postat fotografia la o zi după ce David Beckham și-a arătat sprijinul pentru rămânerea Marii Britanii în UE. Cuplul Beckham este de părere că britanicii ar trebuie să  înfrunte provocările lumii împreună cu aliații lor. 

BREXIT 2016. Legendarul număr 7 de la Manchester United, acum în vârstă de 41 de ani, a transmis un mesaj pe contul personal de Facebook în care şi-a anunţat fanii că va vota pentru rămânerea în Uniunea Europeană, pentru generaţiile viitoare.

Citeşte continuarea pe a1.ro.