Anamaria Prodan a răzbit într-o lume a bărbaţilor, ba mai mult, şi-a făcut un nume solid în domeniul impresariatului. Iar acum nu doar că face transferuri pe bandă rulantă în fotbal, dar câştigă atât cât să stea liniştită. "Vreo 20 de vieţi", aşa cum chiar ea recunoaşte.

Este soţie, mamă şi femeie de afaceri. De ceva vreme Anamaria Prodan se împarte între Dubai şi România, iar viaţa îi este de poveste.

Articolul continua dupa recomandari

O poveste pe care o putem urmări şi noi, episod cu episod, în curând, căci una dintre cele mai cunoscute impresare din România revine pe micul ecran, pentru a arăta care sunt secretele succesului şi cum se împarte viaţa ei între afaceri şi mai ales familie.

"Eu cred că, în momentul în care apar la televizor, trebuie să fi realizat ceva în viaţă sau trebuie să poţi să aduci ceva nou în chestia asta, să poţi să arăţi lumii, să înveţi pe cineva ceva. Şi când promovezi o familie, un personaj, o vedetă, la fel: cred că trebuie să transmită ceva. Trebuie să aibă ceva de spus. Am vrut să arăt tuturor, dar absolut şi femei, şi bărbaţi, şi copii, că, dacă îţi doreşti ceva cu ardoare, nu există nu pot! Există doar nu vreau! Pentru o femeie, nu există că nu poate să facă o carieră, pentru că trebuie să gătească, să calce, să aibă grijă de copii. Eu am spart toate barierele astea pentru că nu îşi au rostul!"

Nu e tocmai un lucru nou pentru cuplul Anamaria și Laurențiu. Şi anii trecuţi, s-au aflat în prim plan într-un alt reality show în care le-am putut urmări viaţa luxoasă. Iar a fi în lumina reflectoarelor 24 de ore din 24 nu este o problemă pentru Anamaria Prodan. Este obişnuită încă din copilărie cu prezenţa camerelor de filmat.

"Eu aşa m-am născut, eu nu ştiu viaţa altfel. Şi, fără modestie, nu ştiu cum e, pentru că eu, de când m-am născut, am fost pe vremuri la TVR, pentru că doar TVR exista şi cântam în corul Televiziunii Române, eram în majoritatea clipurilor mamei mele, cântam la 3 ani la televizor"

Pentru noul reality show, Anamaria Prodan a promis transparenţă, sinceritate, aşa cum, de fapt, ne-a obişnuit mereu. Nu şi-a făcut un plan concret şi nu îşi doreşte să “fabrice senzaţionalul”, ci mai degrabă să ne invite alături de ea într-o lume în care a demonstrat că dacă vrei, se poate. Aşa cum spune ea, emisiunea va surprinde momente din: 

"Viaţa mea, zi de zi, aşa cum a fost şi este ea, fără scenarii, fără scripturi, fără chestii regizate. Eu ştiu programul normal, pentru că viaţa vine de-a valma peste noi, dar am, normal, întâlniri, deplasări în străinătate, pe care eu mi le ştiu. Şi atunci, noi, când facem, să spunem, programul, ne spunem: ok, săptămâna asta suntem 3 zile la Paris, 2 la Londra, o zi la Milano, după care plecăm acasă în Dubai. La mine acasă, poţi să mă întrebi, pot să spun că, pentru sufletul meu, acasă este Las Vegas, unde am reşedinţa permanentă, acasă este în România, la Milano - unde este fata cea mare, este în America, în Mississippi, unde e cea mică, este în Dubai, unde sunt copiii. Iar casele sunt, de fapt, unde te simţi tu acasă, unde te simţi bine, peste tot."

Deși locuiesc în țări diferite, pe continente diferite și au preocupări diferite, cuplul Anamaria și Laurențiu și copiii acestora sunt foarte conectați la viața de familie, întrerupându-și cât de des pot angajamentele pentru a petrece câteva zile împreunã.

“Casa din Dubai este mare, este opulentă, să spunem. Pentru că este genul de ţară care are genul ăsta de case. Ea este cum îmi place mie! Nici nu ştiu dacă stau mai mult în Dubai decât într-o altă parte, pentru că am început să călătoresc între toţi copiii, între toate continentele şi ai mei deja au început să pună tot felul de contoare, aşa: "Vezi că ai stat 4 zile în plus la Rebecca, de ce te duci iară cu Rebecca?" Şi spun: "Păi, mă duc cu Rebecca, pentru că are o prezentare de modă nu ştiu unde şi atunci vreau să mă duc să filmez!" Şi Sara, săraca, e cea mai departe şi-mi spune: "dar în America nu sunt prezentări, nu sunt meciuri?"

Filmările pentru noul reality show “Prodanca și Reghe. Prețul succesului” au început încă din luna noiembrie, iar premiera va avea loc duminică, 9 februarie, ora 19:45, la Antena Stars.