Noua piesă a Alexandrei Stan, "Thanks for leaving", va avea un videoclip aparte. Acesta va fi un scurt metraj, iar prima parte are o coregrafie special realizată de Emil Rengle.

Dansul pe melodia "Chronicles of a fallen love" aduce în prim plan lupta interioară pe care violența o produce în fiecare persoană și riscul de a răspunde tot prin violență. Această primă parte din scurt metrajul "Thanks for leaving" ne introduce în imaginația artistei, care este martoră a confruntării între bine și rău.

Articolul continua dupa recomandari

Personajele cu mască, îmbrăcate în negru, reprezintă gândurile violente, negative, care încearcă să suprime pozitivitatea și inocența, întruchipate de cea mică. În ciuda tuturor eforturilor, fetița pierde lupta și este cuprinsă de întuneric. Finalul pozitiv al acestei povești îl veți afla în ultima parte a scurt metrajului "Thanks for leaving".

Cel mai nou videoclip al Alexandrei Stan va fi prezentat fanilor luni, 28 aprilie. Acesta va fi ultima parte a scurt metrajului realizat de Mokhtar Khaled.