În urmă cu mulţi ani, Thalia reuşea să cucerească inimile a milioane de telespectatori din România şi din toate colţurile lumii, fiind catalogată rapid drept "regina telenovelelor". Astăzi, la aproape 45 de ani, Thalia este la fel de înfloritoare, reuşind să se menţină într-o formă fizică de invidiat.

Articolul continua dupa recomandari

Recent, cântăreaţa mexicană a fost surprinsă la o şedinţă de autografe cu ocazia prezentării noului ei album, "Latina", la celebra cafenea Hard Rock Cafe din New York City.

Ariadna Thalía Sodi Miranda, care va împlini pe 26 august 45 de ani, este actriță, cântăreață, scriitoare și femeie de afaceri. Ea este laureată a Premiilor Latin Grammy și Latin Billboard.

Pe plan mondial, interpreta a vândut 25 de milioane de discuri, această realizare plasând-o pe Thalía în cercul celor mai influente cântărețe de muzică latino pe plan internațioal.

În prezent, interpreta locuiește în New York împreună cu soțul și impresarul ei, Tommy Mottola (65 de ani), cu care are doi copii, Sabrina Sakae (8 ani) şi Matthew Alejandro (4 ani).