Milioane de fete din toată lumea au visat în copilărie, măcar o dată, să locuiască într-o casă de păpuşi. Acum, visul poate deveni realitate. Şi nu vorbim de orice locuinţă, şi despre casa de poveste a lui Barbie din Malibu care poate fi închiriată luna această. Iar preţul este incredibil de accesibil

Un univers colorat în nunaţe de roz, în care totul este perfect. Este lumea lui Barbie în care un număr limitat de fani pot intra cu ocazia aniversării de 60 de ani a celebrei păpuşi. Casa din Malibu va putea fi închiriată pentru numai 60 de dolari pe noapte, deşi şi este dotată cu un cinema personal, un dressing impresionant, o cameră de creaţie, o piscină. În plus are şi o privelişte frumoasă asupra oceanului.

Articolul continua dupa recomandari

Însă clienţii nu vor fi singuri. Jen Atkin, hairstylistul celebrităţilor le va oferi un look nou, un bucătar chef renumit îi va răsfăţa cu cele mai delicioase preparate, iar inginerul spaţial Jill Meyers le va spune cele mai interesante poveşti despre Univers. Prezentă va fi şi campioana olimpică la scrimă Ibtihaj Muhammad care le oferi o lecţie şi care a făcut turul casei lui Barbie pentru spectatori.