Vergeturile sunt coşmarul oricărei femei! Apar atunci când te aştepţi mai puţin şi dispar foarte greu. Însă, cu puţin efort şi o dietă echilibrată, ele pot fi înlăturate cu sucees. Specialiştii în frumuseţe, dar şi tinerele care fac vlogging, au tot felul de soluţii pentru a scăpa de acele dungi care împiedică femeile să se simtă în largul lor în costumul de baie.

Foarte multe femei se confruntă cu vergeturile, fie din cauza că se îngraşă, după care slăbesc mult şi brusc, fie după o sarcină.

Articolul continua dupa recomandari

Indiferent de cauza apariţiei lor, vergeturile pot fi înlăturate cu succes, dacă urmaţi câteva sfaturi propuse de specialişti. Spre exemplu, să beţi cel puţin doi litri jumătate de apă pe zi, pentru că lichidele oferă pielii elasticitate.

De asemenea, nutriţioniştii ne recomandă să urmăm şi o dietă bogată în vitamine. Vloggăriţele ne îndeamnă, în schimb, să folosim cât mai multe uleiuri, deoarece, spun ei, pot face minuni.

O altă metodă care ne poate ajuta să scăpăm de vergeturi este masarea pielii cu un amestec de cafea, zahăr şi miere. Primul strat de piele va fi înlăturat, iar vergeturile vor deveni mai puţin vizibile. O alternativă este peelingul profesional realizat la saloanele de înfrumuseţare. Doamnele care doresc, însă, să scape mai rapid de vergeturi pot să apeleze oricând la tehonlogia ultra-modernă, cum ar fi terapia cu laser care înlătură straturile de piele.

De îndată ce procedura cu laser ia sfârşit, zona tratată se va vindeca rapid, permiţând apariţia a noi straturi de piele sănătoasă şi elastică.

O metodă mult mai creativă, preferată în special de tinerele din Statele Unite, este tatuarea. Vergeturile se vor face, astfel, nevăzute. Doctorii le îndeamnă totuşi pe femei să nu se tatueze dacă alăptează sau vor copii pe viitor. Tatuajele nu sunt recomandate nici în cazul în care vergeturile sunt proaspăt apărute.