Iman Mohamed Abdulmajid şi David Bowie s-au cunoscut în anul 1990, iar artistul s-a îndrăgostit la prima vedere potrivit relatărilor, doi ani mai târziu căsătorindu-se. Povestea lor de iubire a durat aproape un sfert de veac până la moartea artistului.

Articolul continua dupa recomandari

Cei doi au împreună o fetiţă, Alexandria (16 ani), şi doi copii din relaţiile anterioare – fiul lui Bowie, Duncan Jones (44 de ani), şi fiica lui Iman, Zulekha Haywood (37 de ani). Cu realizări cunoscute pe plan mondial, cei doi au fost în schimb extrem de discreţi cu privire la viaţa personală. Iman spunea despre căsătoria cu David Bowie: „Mariajul meu este atât de fabulos pe cât vi-l imaginaţi cu toţii“, scrie adevarul.ro.

Primul supermodel de culoare şi unul dintre cei mai cunoscuți artiști, Iman şi Bowie au fost unul dintre cele mai puternice cupluri ale industriei de divertisment. Au discutat rareori despre viaţa privată, iar când au făcut-o a fost mereu cu profundă admiraţie, Bowie declarând la un moment dat: „Aţi crede că un star rock căsătorit cu un supermodel este unul dintre cele mai bune lucruri din lume. Este!“ Potrivit „The Independent“, Iman a fost la fel de afectuoasă atunci când a vorbit despre mariajul său: „David nu se ceartă“, spunea pentru „Harpers Bazaar“, în 2010, „este britanic, aşa că doar tace. Eu sunt cea care ţipă, iar el mă face mereu să râd după. E ca la cabaret. Şi eu îl distrez. Încă îl plac, foarte mult, chiar şi după toţi aceşti ani.“

Dar dintre toate declaraţiile despre şi de la cei doi, una făcut de Iman în 2011 rezumă poate cel mai bine legătura lor: „Mariajul meu este atât de fabulos pe cât vi-l imaginaţi cu toţii.“ David Bowie a murit pe 10 ianuarie, la vârsta de 69 de ani, „împăcat, înconjurat de familia sa, după o luptă curajoasă cu cancerul pe care a dus-o timp de 18 luni.“ În urma muzicianului de origine britanică rămân piese memorabile şi influenţe asupra mai multor genuri actuale.

Celebrul model are în prezent 60 de ani. Femeia i-a adus un omagiu emoţionant soţului său, la scurt timp după ce a fost făcut tristul anunţ. La scurt timp după ce moartea legendarului David Bowie a făcut înconjurul lumii, soţia sa a publicat pe contul de Instagram o imagine pe care stă scris următorul citat: „Suferinţa este reală, dar la fel este şi Dumnezeu.“