Irina Rimes a publicat primul mesaj în calitate de  ambasador al Zilei Naţionale "Constantin Brâncuşi", postând pe Instagram o fotografie în care apare Coloana Infinitului şi un mesaj, în care invită publicul la Muzeul Național de Artă al României.

Cântăreaţa Irina Rimes a fost desemnată recent ambasador al Zilei Naţionale „Constantin Brâncuşi”, potrivit unui anunţ făcut de Ministerul Culturii, iar alegerea ar fi fost făcută "pentru imagine".

Articolul continua dupa recomandari

Irina Rimes a publicat pe Instagram primul mesaj în calitate de ambasador al Zilei Brâncuşi

""Arta este o oglindă în care fiecare vede ceea ce gândește", a spus Constantin Brâncuși. Vă invit să îl sărbătorim împreună, mâine, la Muzeul Național de Artă al României, de la ora 19:00", a scris Irina Rimes pe Instagram.

De asemenea, un reprezentant al Ministerului Culturii a precizat marţi pentru news.ro că Rimes urmează să lanseze un videoclip, cu ocazia Zilei "Brâncuşi".

Ministrul Gheorghiu a argumentat că în alegerea Irinei Rimes a contat că a scris o carte, că are mulţi urmăritori pe reţelele de socializare, că a fost inclusă de Forbes în lista celor mai de succes tineri.

Bogdan Gheorghiu va fi prezent, însoţit de prim-ministrul Ludovic Orban, şi, posibil, de Irina Rimes, la evenimentul de miercuri seară, de la Muzeul Naţional de Artă al României.