Horoscop 16 aprilie 2018. În această zi, Balanţele nu ar trebui să-i critice pe cei dragi, iar pentru Raci este o zi foarte bună pentru asimilarea cunoştinţelor.

Peştii sunt pregătiţi pentru o aventură în dragoste, în timp ce Capricornii se pregătesc pentru revelaţii senzaţionale ale sentimentelor.

Articolul continua dupa recomandari

Horoscop 16 aprilie Berbec

Berbecul este solicitat de colegii de la muncă. Fiecare dintre acești oameni va avea nevoie de ajutorul dumneavoastră pentru o serie de probleme foarte importante. Să nu uitaţi totuşi şi de proiectul pe care dvs trebuie să-l faceţi.

Nu puteți da vina pe alții dacă, din cauza problemelor altora, nu aveți timp să finalizați această sarcină la timp.

Nu vă fie frică să spuneți "nu" anumitor solicitări, nu este egoist, ci un act destul de logic.

Horoscop 16 aprilie Taur 

Taurul nu simte că weekendul s-a terminat şi se comportă ca atare. Veți ajunge mai târziu decât toți colegii de la serviciu, știind că nimeni nu va exprima furia față de dvs.

În general, vă permiteți o mulțime de libertăți în afacerile actuale, acționând ca o persoană care are un sponsor influent în spatele său.

  • Citeşte şi Horoscop 17 aprilie 2018. Bani mulţi, erotism şi un accident rutier. Informaţii la zi pentru toate zodiile

Cu toate acestea, pentru a vă lăuda că ați devenit protejatul unei persoane influente, nu ar fi un lucru înţelept, deoarece vă puteţic rea inamici între colegii dvs. 

Horoscop 16 aprilie 2018 Gemeni 

Gemenii în această zi nu se descurcă foarte bine cu logica. Dacă logica este vitală pentru dvs. în virtutea profesiei dvs., încercați să o înlocuiți cu o analiză detaliată și detaliată a fiecărei întrebări care apare. Nu vă întrebați colegii pentru ajutor, înlocuindu-vă logica cu a lor.

În cazul dvs, acest lucru nu este recomandat, deoarece răspunsul primit va dăuna rezultatului muncii dvs. sau, chiar mai periculos, va aduce dezastru total.

Horoscop 16 aprilie Rac 

Racul are parte de o zi foarte bună pentru asimilarea cunoştinţelor.  Veţi obţine rezultate maxime în orice condiţii, spune Horoscopul. În chestiuni personale nu excelaţi la fel de mult. Soţul/soţia dvs va fi de acord să uitaţi o dispută recentă, în schimbul unor servicii.

Este posibil ca, din cauza acelora, să vă aflaţi într-o dilemă şi va trebui să cereţi sfaturi altcuiva. 

Horoscop 16 aprilie Leu 

Leul trebuie să fie mai prudent astăzi. Din dorinţa de a pierde cât mai mult din greutate, riscaţi să treceţi peste toate limitele sensibile, să vă înfometaţi până la atac de cord în antrenamentul fizic. Trebuie să vă temperaţi şi să alegeţi paşi mici, dacă vreţi să ajungeţi la rezultatul mult visat. Gândiți-vă dacă greutatea în exces vă strică într-adevăr sau alegeți să vă luptați cu ea numai din cauza unui capriciu?

Horoscop 16 aprilie Fecioara 

Fecioara este foarte ocupată în această zi. Când veniţi la muncă, veţi afla că unul dintre colegii dvs este bolnav, după ce a fost trimis într-o călătorie lungă de afaceri. Vi se vor desemna toate sarcinile acestuia şi nici nu veţi primi ajutor.

Seara veţi fi foarte obosit, după ce aţi tras toată greutatea aceasta şi veţi visa la cel mai odihnitor concediu. Cei apropiați vor înțelege totul, iar când vă veți întoarce acasă, vă vor oferi pace și liniște.

Horoscop 16 aprilie Balanţă 

Balanţa în această zi nu ar trebui să-i mai critice pe cei dragi. Indiferent de greşeala pe care au făcut-o, înainte de a arunca toată vina pe soţul dvs, încercaţi să vă calmaţi şi să gândiţi totul la rece. Comunicând despre această situaţie cu mult calm şi tact, altfel riscaţi să le spuneţi lucruri care îi vor răni.

Aceste nemulțumiri nu vor trece niciodată, devenind răni sângerând în inima dragostei tale adevărate, iar din cauza unor asemenea răniri, chiar și cele mai durabile relații sunt rupte.

Horoscop 16 aprilie Scorpion 

Scoprionul este puţin prea apropiat cu noul coleg. Chiar şi cu voia lui îi spui toate bârfele şi zvonurile care există în echipa ta de birou. Aceasta va fi o greşeală serioasă pt dvs, deoarece persoana cu care aţi împărtăşit aceste informaţii, le va transmite mai departe, în absenţa ta.

Mai târziu, fiecare dintre colegii dvs va şti cine şi ce spune despre el în timp ce el nu este în jur. Cel mai rău dintre toate, toate aceste bârfe vor fi pornit de la dvs. 

Horoscop 16 aprilie 2018 Săgetător

Săgetatorii în această zi vor putea elimina una dintre problemele lor de lungă durată. Este o chestiune de dezacord cu o persoană pe care, din anumite motive personale, ați evitat-o întotdeauna cu grijă.  Astăzi, împrejurările se vor dezvolta în așa fel încât dvs și această persoană să rămâneți singuri și va trebui să comunicați constructiv.

Această comunicare va demonstra în mod clar că nu aveți motive speciale pentru a vă îngrijora reciproc. Puteți să vă împăcați unul cu celălalt, dar prietenia strânsă, oricare ar putea spune, probabil nu va mai exista.

Horoscop 16 aprilie Capricorn 

Capricornul se pregăteşte pentru revelaţii senzaţionale ale sentimentelor. Persoana care este atrasă de dvs va face ca totul să vă fie clar în mijlocul zilei de lucru, în timp ce sunteţi înconjurat de colegi. Ei se vor preface că ignoră ce se întâmplă, dar atunci vor începe să vă ofere sfaturi. Cei mai mulţi dintre ei vă vor convinge să spuneți "Da" persoanei care în mod clar este nebună după dvs. Cu toate acestea, veți avea opinia dvs. personală cu privire la această întrebare.

Este posibil ca declarația de astăzi să nu vă motiveze să vă întâlniți cu această persoană.

Horoscop 16 aprilie Vărsător 

Vărsătorul nu trebuie astăzi să renunţe la efectuarea sarcinilor profesionale foarte dificile. Nu aveţi nicio calde eliberare, deci, nu puteţi merge în biroul şefului şi să-i spuneţi nonşalant să-i paseze munca ta altui coleg.

Un astfel de act vă va zdruncina reputația profesională și vă va face să vă luați rămas bun de la visul de promovare. Singura cale de ieșire este de a lucra din greu împotriva tuturor dificultăților și obstacolelor.

Horoscop 16 aprilie Peşti 

Peştii sunt pregătiţi astăzi pentru o aventură în dragoste. Va începe după ce vi s-a încredințat o misiune de teren în colaborare cu un coleg foarte frumos.

Orele petrecute împreună vor zbura ca un moment scurt. Vă veţi îndepliniți sarcina perfect, găsind timp pentru a flirta și a glumi pe cheltuiala celorlalți. Dacă sunteţi singuri, aveţi șansa de a începe o nouă poveste de dragoste. Dacă aveți un partener permanent, încercați să nu discutați cu colegul dincolo de distracția inofensivă.

(Sursa)