Wang Shi din China pretinde a că au trecut opt luni de când trebuia să i se împlinească “sorocul”, în momentul de faţă sarcina sa având 17 luni. Acum, viitoarea mămică le cere medicilor să-i facă cezariană.

Femeia spune că a rămas însărcinată în februarie 2015 şi apoi a mers la spital cu soţul ei, Kang Zhiwei, nouă luni mai târziu, aşteptând să nască. Doar că medicii din provincia Hunan, China Centrală, i-a spus că nu poate să nască, invocând o placentă aparent subdezvoltată.

Articolul continua dupa recomandari

De atunci, “Eu şi soţul meu am fost la spital o dată pe săptămână în speranţa că voi naşte”, a declarat Wang.

“Asta ne-a costat mai mult de 10.000 de RMB (£ 1,156) doar consultaţiile, iar acum nu mai avem răbdare”, a completat femeia.

Wang, care a luat în greutate doar 25,2 kg de când a rămas însărcinată, spune că se simte bine şi că nu a întâmpinat probleme de când poartă în pântece un copil de aproape doi ani.

În prezent, potrivit medicilor, placenta lui Wang are un “grad 2”, ceea ce înseamnă că nu este în totalitate dezvoltată. Un astfel de caz are loc o dată la 200 de naşteri.

Wang, al cărui copil nenăscut are o greutate de aproximativ 3,800g, a declarat că îşi doreşte cezariana înainte ca sarcina să ajungă în a 18-a lună.

Vezi 1 imagini în Galerie

Certificatul guvernamental eliberat - care, în China, în mod formal îi dă dreptul de a avea un copil - confirmă că ea a rămas însărcinată “în 2015”.
În cazul în care cererea ei se dovedeşte a fi adevărată, atunci Wang Shi va stabili un nou record mondial pentru cea mai lungă sarcină la om.

Deţinătorul recordului curent este o femeie numită Beulah Hunter. Sarcinii ei a durat 375 de zile - puţin peste 12 luni.