Capul unei tinere în vârstă de 19 ani s-a deformat, iar fata a fost la un pas de moarte după o puternică reacţie alergică la vopseaua de păr.

Tânăra în vârstă de 19 ani, care studiază la Paris, a postat imaginile incredibile surprinse imediat după ce s-a vopsit la păr cu o vopsea la care era alergică.

Articolul continua dupa recomandari

Estelle a povestit pentru jurnaliştii de la Le Parisien că a cumpărat vopseaua de păr de la un supermarket din Paris şi apoi a mers acasă să se vopsească.

A urmat întocmai instrucţiunile de pe cutia produsului, fără să ştie însă că este alergică la o substanţă chimică care se află în vopseaua de păr (PPD).

Totuşi, tânăra a ignorat un pas esenţial de pe cutia vopselei de păr.

Tânăra a suferit o reacţie alergică la vopseaua de părVezi 2 imagini în Galerie

Reacţie alergică ciudată din cauza vopselei de păr

Deşi pe cutia vopselei de păr se specifica clar că produsul trebuie testat pentru alergii, tânăra a făcut testul, însă a aşteptat numai 30 de minute, în loc de perioada recomandată de 48 de ore.

După test, ea a continuat să îşi vopsească părul, iar la un moment dat a suferit o puternică reacţie alergică.

Tânăra a povestit că iniţial nu a mai putut respira şi a simţit cum se sufocă. În numai câteva secunde, capul ei s-a deformat şi s-a umflat, astfel încât a luat forma unui romb, notează Daily Mail.

Studenta a fost transportată de urgenţă la spital, acolo unde i-a fost administrată o doză de adrenalină şi a fost ţinută sub supraveghere peste noapte.