O bunicuţă din Statele Unite tocmai a împlinit venerabila vârstă de... 112 ani! Şi a fost sărbătorită aşa cum şi-a dorit- precum o prinţesă. Nici nu e de mirare! Femeia se simte mai bine ca oricând, iar fostul primar din Miami Beach i-a promis că ziua de 11 Ianuarie îi va fi dedicată în întregime ei.

Isabel Castano este oficial cea mai în vârstă bătrânică din Statele Unite. Femeia s-a născut pe 11 Ianuarie 1906 şi a înfruntat momente dificile pe parcursul vieţii. S-a măritat abia la 41 de ani dar câţiva anu mai târziu bărbatul cu care avea deja un copil a dispărut definitiv din viaţa ei: a fost răpit. Isabel a învăţat atunci, treptat, să preţuiască viaţa la adevărata ei valoare.

Articolul continua dupa recomandari

Originară din Columbia, Isabel a îndrăgit mereu America. Motiv pentru care a şi emigrat. La început s-a stabilit în Washington. Mai apoi a trăit în New Jersey, New York iar acum locuieşte în Miami Beach.

Sărbătorită precum o prinţesă, Isabel a primit şi un cadou la care nu s-ar fi aşteptat nicicând. Fostul primar din Miami Beach a decretată ziua de 11 Ianuarie drept ziua "Isabelei Castano Lugo".