Timide ori mult prea mofturoase, aceste trei zodii îşi vor găsi în acest an, în sfârşit fericirea. Dragostea le va umple inima de bucurie şi se vor declara cu adevărat împlinite. 

Fie îşi vor găsi alesul/aleasa în mod complet neaşteptat, ori din contră, cu mult curaj vor face primul pas în faţa unei persoane faţă de care nutresc sentimente de ceva vreme. 

Articolul continua dupa recomandari

Rac

Nativii Rac au parte de o perioadă foarte bună în ceea ce priveşte zona amoroasă. Sunt şanse mari ca aceştia să îşi găsească sufletul pereche, acea persoană înţelegătoare, răbdătoare şi atentă la nevoile acestora. Un eveniment de familie vă va oferi şansa de a vorbi mai multe şi de a înţelege câte lucruri aveţi de fapt în comun. Foarte probabil, veţi repeta întâlnriea, poate într-un loc mai retras, unde să vă cunoaşteţi mai bine. Cine ştie, poate fi începutul unei poveşti de dragoste de lungă durată. 

Balanţă

Balanţele vor lua decizia importantă de a discuta cu o persoană specială din viaţa lor.  Aţi aşteptat prea mult timp, mai ales din cauza emoţiilor aşa că este timpul să vă faceţi curaj. Aveţi încredere în voi, în forţele proprii şi nu staţi deoparte doar pentru că aveţi senzaţia că nu sunteţi destul de buni. S-ar putea ca această persoană să aibă de asemenea sentiemnte pentru voi şi să începeţi o relaţie amoroasă aşa cum doar în filme aţi mai văzut. 

Capricorn

Nativii Capricorn ştiu ce îşi doresc şi vor încerca în această perioadă să îşi ducă la bun sfârşit planul. Mai exact, dacă aveţi o relaţie stabilă şi vă doriţi mai mult, aţi putea să faceţi acest pas. Dacă sunteţi siguri că persoana de lângă voi vă oferă fericire şi o vedeţi alături şi la bătrâneţe, nu mai staţi pe gânduri. Dacă sunteţi singuri, ieşiţi mai mult. În cercul de prieteni sau la vreo petrecere veţi avea şansa să vă apropiaţi de o persoană interesantă. Fiţi sinceri şi aveţi încredere în voi. Astrologii întrevăd veşti bune.