Astăzi, mai mult ca oricând, este ziua perfectă pentru odihnă, activităţi în natură sau începerea unor noi hobby-uri.

Pe ordinea de zi a Săgetătorilor apar mai multe evenimente stresante în plan familial. Din fericire, în ceea ce priveşte sectorul financiar situaţia se păstrează stabilă, dar nu faceţi excese.

Articolul continua dupa recomandari

Ziua Capricornilor va fi schimbată de rudele care sunt generatoare de situaţii complicate. Dacă fac afirmaţii lipsite de adevăr referitoare atât la voi, cât şi la persoana iubită, încercaţi să vă păstraţi calmul.

Cu nativii Vărsător, partenerul de cuplu va fi extrem de îngăduitor şi vă va propune o detaşare de evenimente printr-o escapadă în afara oraşului şi câteva zile de concediu.

Peştii ar trebui să se detaşeze şi ei de imaginile mai puţin plăcute şi să petreacă mai mult timp cu familia. Şi ce moment mai bun dacă nu weekend-ul?

Starea de sănătate este excelentă în cazul Berbecilor, numai că partenerul de cuplu devine extrem de enervant şi pretenţios. Dacă vă decideţi să-i faceţi pe plac, de dragul liniştii, nu-i reproşaţi acest lucru pe viitor.

Profesional, Taurii se afirmă în aşa măsură încât sunt puşi într-o funcţie care aparent le depăşeşte competenţele. Din acest motiv aţi putea stârni, bineînţeles, invidii.

Nativii Gemeni trebuie să-şi calculeze acţiunile, dar şi cuvintele dacă vor să aibă linişte nu numai în familie ci şi în afara acesteia. În plan profesional apar oportunităţi neaşteptate şi câştiguri importante, aşa că nu le rataţi.

Racii sunt protagoniştii unei schimbări spectaculoase care va rămâne mult timp în memoria colegilor. Deciziile curajoase nu trebuie să lipsească, dacă vreţi să impresionaţi.

Creativitatea nu se ridică la standardele obişnuite când vorbim de Lei. Singura soluţie este să luaţi o pauză de la orice faceţi şi să vă relaxaţi puţin. 

Fecioarele au o viziune de ansamblu a lucrurilor foarte limpede, coerentă şi, mai ales, interesantă pentru toţi. Astrele vă recomandă prudenţă în tot ceea ce faceţi.

Ordinea le ajută pe Balanţe să progreseze în toate privinţele. Pentru îmbunătăţirea situaţiei profesionale şi implicit a celei financiare mai aveţi însă puţin de aşteptat.

Iar pentru Scorpioni relaţiile de cuplu sunt excepţionale, încărcate de căldură şi tandreţe. Încercaţi astăzi să vă petreceţi mai mult în compania persoanei iubite.