Reusite pe multe planuri astazi pentru Capricorni. Au devenit foarte organizati si hotarati sa mute muntii din loc, atitudine ce le va aduce multe castiguri.

Vărsătorii simt nevoia petreaca timp cu ei insisi, nu se simt bine sa le fie invadat spatiul personal prea mult.

Articolul continua dupa recomandari

Nativii Peşti sunt conservatori si fug, in general, de orice implica o schimbare. Asta le-ar putea aduce monotonia in relatia de cuplu, lucru de care partenerul lor sa nu fie prea incantat.

Berbecii au mare noroc in afaceri astazi. Trebuie insa sa se asigure ca riscurile pe care sunt gata sa si le asume merita luate in calcul.

Nativii Taur, de la o vreme, sunt foarte impulsivi, vulcanici. Orice mic fleac ii poate calca pe nervi si sunt foarte emotivi si in fata intamplarilor mai fericite.

Gemenii trebuie sa arate superiorilor ca merita promovarea sau marirea de salariu pe care o cer. Niciun pas in fata nu vine pe ochi frumosi, fara eforturi.

Racii sunt putin indecisi. Ar lua o decizie serioasa in relatia de cuplu, dar in acelasi timp ar mai si copilari. Astrele ii sfatuiesc sa faca numai ce le spune intuitia.

Leii au lasat totul pe ultima suta de metri intr-un proiect la serviciu, iar acum nu stiu incotro sa se mai imparta. Puţin mai multa organizare va recomanda astrele, mai ales ca v-ati cam neglijat si partenerul.

Fecioarele pot avea un sentiment straniu. ca ceva nu este in regula. Si chiar s-ar putea, din pacate, sa aiba dreptate. Pot primi o veste foarte neplacuta in cursul zilei.

Balanţelor nimeni si nimic nu le sta in cale daca au pus ochii pe cineva. Calca peste orice si oricine sa demonstreze acelei persoane ca merita atentia lor.

Si nici Scorpionii nu stau deloc rau la capitolul dragoste. Le cam fug ochii dupa cineva din anturajul lor sau chiar de la serviciu. Senzatia de relatie interzisa ii face si mai curiosi.

Viata Săgetătorilor poate fi data peste cap de reaparitia unei persoane care a insemnat extrem de mult pentru ei si nu au idee cum sa gestioneze situatia.