Nativii Vărsător pot afla astazi, dintr-o banala intamplare, cine le este prieten si cine le poarta sambetele. Este o zi foarte buna pentru concluzii si decizii in plan personal.

Peştii se zbat pentru o cauza in care pare ca doar ei cred. Nu se lasa insa descurajati de retinerile celor din jur, ci aleg sa se ghideze dupa instinct.

Articolul continua dupa recomandari

Berbecii ar face bine sa acorde mai multa atentie sanatatii. Niste probleme mai vechi, netratate la timp le pot da batai de cap.

Taurii risca sa isi supere partenerul de viata cu atitudinea lor usor egoista. Putin mai multa generozitate si afectiune pentru persoana iubita nu ar strica.

Gemenii sunt impresionati de inteligenta unei persoane noi intalnite si pot simti chiar sentimente mai profunde decat o simpla admiratie.

Optimismul Racilor este demn de invidiat astazi. Traiesc o zi plina de energie pozitiva si multe zambete, iar starea lor buna va influenta si relatia cu persoana iubita.

Leii sunt tentati sa se arunce cu capul inainte intr-o poveste de dragoste, dupa ce li s-au aprins calcaiele dupa cineva. Astrele ii sfatuiesc totusi sa fie putin rationali.

O veste trista le poate pica precum un trasnet Fecioarelor. Acesti nativi pot fi cuprinsi de un sentiment de gol si de tristete.

Este o zi excelenta pentru Balanţe sa poarte o discutie serioasa cu persoana iubita. Lucrurile nu au fost prea roz in ultima vreme pentru acesti nativi.

Scorpionii pot fi surprinsi cu gesturi tandre din partea persoanei iubite, lucru care sa le ia gandul de la grijile care ii macina de cateva zile.

Săgetătorii sunt nevoiti sa dea ceva explicatii in fata persoanei iubite. Prinsi in alte probleme, si-au neglijat partenerul, iar distanta creata poate isca discutii.

Capricornii au pretentii tot mai mari in privinta alegerii unui partener. Daca nu invata sa accepte ca oamenii au si defecte, risca sa ramana singuri.