Vărsătorii primesc o veste care anunta un eveniment ce va necesita toata atentia lor. Noutatile ii vor entuziasma si greu isi gasesc rabdarea pana la acel moment.

Peştii vor ca ei sa se ocupe de toate planurile in cuplu, parca nu au suficienta incredere in capacitatea persoanei iubite de a se descurca, lucru ce poate isca mici neplaceri pentru aceasta.

Articolul continua dupa recomandari

O zi cu multa tensiune pentru Berbeci in relatia cu persoana iubita. Decat sa dea curs discutiilor aprinse, ar fi mai bine ca acesti nativi sa petreaca ziua singuri, meditand.

O zi cu o sansa mare in dragoste pentru Tauri. Fie vorbim de o consolidare a relatiei pe care o au, fie nativii singuri isi pot gasi perechea mult dorita.

Schimbari benefice pentru nativii Gemeni in plan amoros, dar si pentru ei insisi. Comunicarea directa cu cei din jur si expunerea nemultumirilor vor da roade.

Racii, pe de alta parte, traiesc momente de cumpana in relatia lor. Ceva nu mai merge asa cum trebuie, iar incercarile de a remedia situatia par ca nu dau niciun rezultat.

Un cumul de sentimente pentru Lei astazi. Trec foarte repede de la o stare la alta, sunt usor instabili emotional, asta din cauza multitudinii de evenimente in viata lor.

Nativii Fecioară sunt tentati sa refuze astazi orice fel de intalniri. Si nu este un lucru rau, au nevoie de intimitate pentru a-si da seama de anumite lucruri.

Balanţele pot afla un secret mai putin placut despre persoana iubita, lucru care sa care sa dea nastere unor discutii neplacute. Astrele spun insa ca e ceva trecator.

Scorpionii pot trai un moment extrem de important in povestea lor de dragoste, ceva care sa ii faca sa isi aprecizeze mult mai mult partenerul de viata.

Autoritatea Săgetătorilor in fata persoanei iubite o poate distanta pe aceasta. Mare atentie la atitudine si la cum va alegeti cuvintele.

Capricornii sunt legati de o poveste mai veche de dragoste, insa e drept ca nici nu vor sa renunte, chiar daca asta le face rau.