O zi pentru planuri în doi în cazul Vărsătorilor. Micile certuri cu partenerul din ultimele zile rămân în urmă şi vă bucuraţi numai de prezent şi compania celuilalt.

Peştii fac eforturi mari să repare relaţia stricată cu un prieten. Le este foarte dor de această persoană şi sunt dispuşi să accepe compromisuri pentru a o vedea mereu aproape.

Articolul continua dupa recomandari

Berbecii se bucură de un weekend minunat în doi. Au parte de toată afecţiunea şi atenţia partenerului, cum nu au mai avut de multă vreme.

Taurii sunt intrigaţi de o întrebare la care e musai să găsească răspuns! Astrele îi sfătuiesc să îşi asculte instinctul şi vor găsi ceea ce caută.

Gemenii sunt puţin îngrijoraţi din cauza comportamentului distant al partenerului de viaţă. Previziunile spun însă că este ceva trecător să nu îşi facă griji.

Nativii Rac se pot trezi de dimineaţă cu o dorinţă aprinsă de. schimbare. Vorbim de o schimbare de look, poate o reînnoire a garderobei sau chiar să cunoască oameni noi.

Nativii Leu pot avea ceva discuţii cu persoana iubită, din cauza. spaţiului persoanal. Au impresia că nu au suficientă intimitate iar reproşurile lor îl vor pune pe partener pe gânduri.

Nativii Fecioară au toate şansele să îi intre pe sub piele unei persoane foarte atrăgătoare şi. ceva mai în vârstă decât ei. Astrele îi sfătuiesc chiar sî iniţieze ei o conversaţie mai. îndrăzneaţă.

Balanţele pot fi orbite de prezenţă unei persoane noi în anturajul lor. Mare atenţie la cum faceţi pasul către această persoană spun astrele, pentru că. nu doar voi o doriţi.

Scorpionii pot avea o discuţie decisivă pentru relaţia lor. Ar putea fi vorba de o mutare împreună sau de achiziţionarea unui bun comun.

Săgetătorii sunt morocănoşi de dimineaţă. Nimic nu le intră în voie şi ar vrea să îşi anuleze toate planurile, însă o surpriză forte plăcută se întrevede în jurul serii.

Capricornii pot pleca într-o călătorie în doi, unde să petreacă momentele de cuplu după care au tot tânjit, printre atât de multe lucruri de făcut.